• Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Quipa.

  • Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Quipa.

Levering og fragt

Er varen på lager, vil forsendelsen tage ca. 2 hverdage for pakker og 5 hverdage for breve. Er varen på fjernlager, vil forsendelsen blive udvidet med yderligere 2 dage. I travle perioder kan der forekomme lidt forsinkelse.

Ved køb for mere end 400,- kr. er fragten i Danmark gratis. Prisen for international fragt afhænger af landet.

Levering af varer fra Quipa anses for sket, når du har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostDanmark og GLS. Alle varer indpakkes forsvarligt.

Risikoen for varer købt hos Quipa overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Betaling

Hos Quipa kan du betale via:

– BANKOVERFØRSEL

– MOBILPAY

Alle priser i Quipa – på web-adressen http://www.quipa.dk – er inklusive moms.
Varerne bliver afsendt, når beløbet er modtaget på Quipas bankkonto.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Quipa, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Quipa. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig, senest et år efter du har fået varen leveret.

Fortrydelsesret

Quipa yder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag, du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og indpakning, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Returnering af varer

Hvis du fortryder dit køb, skal du gøre følgende:

  • Returnere varen senest 14 dage fra den dag, du har modtaget varen.
  • Varen skal tilbageleveres i samme stand og indpakning, som da du modtog den.
  • Omkostninger til returnering afholdes af dig.
  • Send venligst en mail med dit navn, navn/størrelse på varen, ordrenummer eller faktura samt dine bankoplysninger, så vi kan returnere dine penge.
    Postadressen er: Quipa, Solbakken 44, 8450 Hammel Danmark.

Hvis en uafhentet vare kommer retur til Quipa, beder vi dig indbetale fragt og ekspeditionsgebyr, inden varen sendes igen.

Sikkerhed

Al data, som udveksles mellem dig og vores betalingssystem, foregår gennem en krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse. Således er dine data beskyttede.

Hos Quipa behandles dine kontaktoplysninger som fortrolige og videregives ikke til tredjemand.

Produktfarver

For en god ordens skyld skal vi understrege, at vi ikke kan garantere, at de farver, du oplever på din skærm, præcist afspejler farverne på vores fysiske produkter.

Copyright

Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet af ophavsret og tilhører Quipa. Billeder og grafik fra hjemmesiden må ikke ændres eller beskæres. Al materiale, herunder billeder og grafik, udarbejdet af Quipa, må ikke reproduceres og må ikke bruges i kommercielle sammenhænge uden at der henvises til Quipa, og med vores samtykke. Quipa har den fulde ophavsret til design og koncept.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected]

Kontakt

Quipa kan kontaktes på [email protected]

Tak, fordi du valgte at handle hos Quipa.